RSS

Ce inseamna Acasa

16 ian.

Dormitorul, oaza de liniste a fiecarei persoane, reprezinta acea zona sacra a locuintei, careia i se acorda o importanta deosebita, castigata de statutul sau.

Atunci cand ne referim la o asemenea incapere, indubitabil o asociem cu odihna si confortul. Este esential modul in care dormitorul este amenajat, iar atmosfera creata trebuie sa stimuleze relaxarea si, mai ales, somnul. In acest sens, piesa centrala o constituie patul. Paturi dormitor indiferent de tipul acestuia si de marimea sa, o pozitionare corecta te va ajuta sa obtii un mediu linistit si, totodata, un spatiu aerisit. Pentru a alege locul potrivit pentru acest articol, exista cateva aspecte de care poti tine cont.

Pat-Riletto-300x300

Paturile sunt piesele centrale a dormitoarelor si practic devin punctele de interes pentru aceste camere. Indiferent daca este vorba despre paturi de o singura persoana, paturi duble sau canapele extensibile, iata cateva aspecte de care este indicat sa tii cont in alegerea locului potrivit pentru amplasarea paturilor. Lasa spatiu suficient in jurul unor paturi, indiferent de modelul pentru care ai optat, pentru a avea spatiu in care sa te misti. Specialistii recomanda un spatiu de minim 60 cm fata de perete. Este indicat sa ai in vedere si distanta dintre terminala patului si usa dormitorului (sau a baii). Este recomandat sa lasi un spatiu de minimum 80-90 cm intre usa dormitorului si pat. In cazul in care ai optat pentru paturi de tip regesc de dimensiuni foarte mari si cu un model deosebit aseaza-l langa peretele din partea opusa usii de la intrarea in dormitor. De asemnea puteti opta pentru paturi din fier forjat sau paturi cu baldachin integrat. Cu siguranta aceste modele de paturi vor deveni centru de interes in orice incapere. Daca spatiul nu-ti permite sa faci acest aranjament, opteaza sa amplasezi paturi unul dintre peretii mai lungi din dormitor, eventual in diagonala cu usa. Si in acest caz vei transforma paturile in piesele de mobilier care vor acapara toata atentia in momentul in care veti intra in camera.Recomand sa cumparati mobila Bucuresti cu toata increderea. Rasfatati-va si fiti cat mai ingaduitori cu Dumneavoastra atunci cand vine vorba de frumos.

Reclame
 
 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s